3 Mayıs 2009 Pazar

2'De 1 Aynısını Yapıyoruz !



Bir yanda orta sahası daha kuvvetli zirveye oynayan ve şampiyonluğu isteyen bir takım var.Diğer tarafta bu maçı unutup Ftk'yı düşünen ve prestij maçına çıkan bir takım var.İlk yarım saatte top göstermedi Fenerbahçe Beşiktaş'a,öyle ki topla oynama oranları %31'e yüzde 69 ile Fenerbahçe lehine idi.Güiza'nın ilk uzaktan denemesiyle başladık maça,Aragones'in istediği hızlı oyun,isabetli ve iyi pas sistemi bu maçta çok iyi işledi.Bizde bir Xabi Alonso veya Senna olmadığı için bunu yapamıyorduk.Ama bugün Selçuk kendini aştı.Emrede iyi basıp iyi oynayınca orta sahası bizden kuvvetli olan Beşiktaş'a orta sahada üstünlük kurduk.Bu oyunla ben Fenerbahçe adına golü bekliyordum.İlk gol de geldi.Güiza kendi kendine asist yaptı.Müthiş aşırttı topu,bizim suskun golcüler nedense hep Beşiktaş'a çalışır.Güizanın 7 golünün 4'ü aşırtma vuruştan,2 tanesini Beşiktaş'a attı.İlk yarıyı top göstermeden kapattı Fenerbahçe.

İkinci yarı biraz daha durgun başladı.Hakimiyet genel olarak yine bizdeydi.İkinci gol'e şapka çıkartılır.Ali Bilgin,Deivid ve Uğur müthiş bir üçgen kurdu.Ali Bilgin çok iyi çıkardı ve Kral Semih müthiş vurdu.2-0 olduğunda maç bitti dedim.Deivid bu takımın kabadayısı oldu galiba,yine tartıştığı oyuncu oyundan alındı.Emre oyundan çıkmasaydı Holosko orta sahadan gelip o golü o kadar rahat atamazdı.Yine de tebrik edelim Holosko da süper bir gol attı.Bu sezon Tsl'de izlediğim en kaliteli maç bu maçtı.Dün ki derbiden sonra bu derbi müthiş geldi.Sivas'a büyük kıyak yaptı Fenerbahçe.Sivas bugün Antep'de gazi olmasaydı yarının gazete manşeti Sivas Şampi... olurdu.Zor zamanlarda ilaç olucak bir galibiyet aldık.Artık o çok istenen kupayla Uefaya giderek bu sezonu kapatmak farz oldu.Ama Fenerbahçe kalan bütün maçları kazanır da Beşiktaş 2 maç kaybederse Trabzon'a şans doğar.Trabzon'u Trabzon'da yenip kalan bütün maçlarımızı kazanırsak çok ufak bir ihtimalle Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirz.Ama 2. ile 8 puan fark var.Neredeyse 4 haftada imkansız gibi görüküyor.


BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE
STAT: BJK İnönü Stadı
HAKEM: Yunus Yıldırım, Serkan Gençerler, Volkan Narinç

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan (Dk. 46 Cisse), İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst (Dk. 70 Serdar Özkan), Sivok, Delgado (Dk. 46 Yusuf), Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Yasin, Roberto Carlos, Deivid (Dk. 86 Gökhan Emreciksin), Selçuk, Emre Belözoğlu (Dk. 58 Deniz), Uğur, Güiza, Semih (Dk. 62 Kazım)
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
GOLLER: Dk. 32 Güiza, Dk. 54 Semih, Dk. 64 Holosko
SARI KARTLAR: Gökhan Zan (Beşiktaş), Roberto Carlos (Fenerbahçe

Hiç yorum yok: