30 Eylül 2009 Çarşamba

Havalar Soğuk !



Büyük (!) Mustafa son Şampiyonlar Ligi macerasını Fenerbahçe'de yaşadı.'0' puan çekmişti.Beşiktaş'da da işler farklı değil.Tesseli olarak bile görülmeyecek tek şey 5 maçtan sonra gol attılar.Onu da Ekrem Dağ attı.Rüştü evlere şenlik ! Galatasaray maçından sonra bu maçında adamı oldu ! Krasic'in golünde elinin altından kaçırdığı topla Beşiktaş'ı bitirdi.Rüştü artık yaşlandı.Bu maçtan sonra kaleyi artık zor alır.Dzagoev çok iyi futbolcu,Rusya milli takımına da çağrıldı.Seneye Akınfeev ile el ele Avrupa'nın yolunu tutarlar.Attığı gol de muhteşemdi.Beşiktaş hafta sonu bir puan bile kaybederse Bye Bye Denizli !


CSKA MOSKOVA: 2 -BEŞİKTAŞ: 1
STAT: Luzhniki
HAKEMLER: Mejuto Gonzalez, Calvo Guadamuro, Perez Del Palomar (İspanya)

CSKA MOSKOVA: Akinfeev, Şemberas, Ignaseviç, A. Berezutski (Dk. 46 Grigoriev), Dzagoev, Mamaev, Gonzales (Dk. 78 Shchnnikov), Odiah, Krasiç, V. Berezutski, Necid (Dk. 64 Rahimiç)

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İsmail, İbrahim Kaş, Sivok, Nihat (Dk. 73 Serdar), Mert Nobre, Tello (Dk. 75 Bobo), Ekrem, Holosko (Dk. 34 Yusuf), Ferrari, Ernst

GOLLER: Dk. 7 Dzagoev, Dk. 61 Krasiç(CSKA Moskova), 90+2 Ekrem Dağ(Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Dk. 35 A. Berezutski, Dk. 37 Odiah, Dk. 61 Krasiç, Dk. 82 Ignaseviç(CSKA Moskova), Dk. 21 İsmail, Dk. 79 Sivok(Beşiktaş)



Hiç yorum yok: