30 Eylül 2009 Çarşamba

Özer Hurmacı

Bana göre bu sezonun en iyi transferi,Aykut Kocaman'ın Ankaraspor'da ki 10 numarası...4.2 milyon euro verilerek alındı.Ama sakatlığı geçse de 18'e giremiyor.Daum'un 18'e 3 kaleci koyup da Özer'i neden dışarda bıraktığı da anlaşılır değil ! Alex'in 10 numaramı ona bırakacağım dediği adam ve artık oynatılması gerekiyor.Bu takımda sol da problem var.Carlos gidiceğim diyor ve kötü oynuyor.Son maçlarda bek'de Wederson oynuyor.Halbuki bizim rotasyan uzmanı(!) Daum onu sol açıkta bir 15 dk. bile denemiyor ! Ara transferde sol açığa ya da bek'e büyük ihtimalle transfer yapılacak.Hani elimizdekileri kullanmak gerekiyor.En azından bi 20 dk. Santos'u bek'e çekip önüne Özer'i koysa ne güzel olur.Kazım ne olursa olsun sorumsuz adam.Onun yerinede Mehmet Topuz oynamalı.Ne olursa olsun Kazım ne kadar iyi oynarsa oynasın her maç 2'den fazla ortası veya forvetleri pozisyona sokacak 2'den fazla pası var mı ? Elimizde Türkiye'nin en teknik ve final paslarını çok iyi yapan Türk futbolcusu Özer var.Ortada yapabiliyor bu adam.Bu gidişle onu ancak Kocaman oynatacak.Aziz Yıldırım gelecekteki TD olarak Kocaman'ı gösteriyor çünkü...Bir önce değerlendirmeli Özer Hurmacı.Yedek bekleyecek bir adam değil !

2 yorum:

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

ağır bir sakatlıktan geçti sezon başı kampına katılmadı. geöen seneki emre ve bu seneki nihat gibi olmayacağının garantisi yok. daum tam hzaır iken oynatacaktır. biraz daha beklemek lazım

CaN_Hooijdonk dedi ki...

Merhaba İrfan Abi. Beni hatırlamazsın ama ben kanaryalar.net den pierre_fbli , 2 yıl kadar bir zaman oldu. Site ne durumda hala orada mısınız. Sizleri özledim. Sarı-Lacivert yorumlu geceleri özledim. Sağlıcakla kalın.

Mustafa Can....