28 Nisan 2008 Pazartesi

Allah senin belanı versin !



Fenerbahçe Samiyende berbat bi futbolla yenilmiş.Futbolcularda ne ruh var ne de arzu.Hepsi Alex'inden Aureliosuna kadar hepsi sadece gezmiş.Hiç biri motive olamamış bu maça o yüzden ruhlarını sahaya yansıtamamış.Peki o takımın ruhu olan taraf değil mi ? Sen gidip Stamford Bridge'de elin patlarcasına alkışladığın adama nasıl küfür edersin hemde anlasın diye İngilizce.Sen seni çoşturan adamın arabasına birayı nasıl fırlatırsın be adam! Türkiyeyi gururlandıran herkesin gıptayla baktığı takım değilmi bu takım.Sana Carlos'u Pvh'yi Anelka , Alex'i izlettiren takımın otobüsüne o dünya yıldızlarının bindiği otobüse tekme nasıl atarsın hayvan!..Gidersin "Aşkımız renklere sizlere değil" dersin."Ruhsuzlar , yazıklar olsun" dersin .
Niye tekmelersin , niye söversin niye arabasına bira atarsın ! Ayyaş köpekler içip içip izliyorlar maçı sonrada Samandıraya gelip olay çıkarıyorlar .

Fenerbahçenin kendi taraftarı bunu yaparsa diğerleri ne der ? Pardon bunlara Fenerbahçe taraftarı dedim.Bunlar terbiyeden insanlıktan nasibini almamış öküzler.Bunlar Fenerbahçelide olamaz.Hep Destek Tam Destek bu lafı her zaman kendimize gaye eden biz Fenerbahçe taraftarları değilmiyiz . Tepkini İNSANCA verirsin.Onlar da insanca anlar bizi üzdüklerini anlar.Ama insan karşısında insan görmezse ne yapsın,Ayyaş itler özellikle şu resimdeki sarı paltolu herif Allah onun belasını versin,sen bu takım son 2 yılın uefa şampiyonu'nu yenerken naptın ? Alkışladın gururlandın dimi . Soruyorum o gurur sende hiç yokmuş dimi? Gerçekten de yokmuş ki giden belki de şampiyonluğa belki 3 puana bunlar için tekmelerini knşturur , biralarınızı atarsınız , tek resimdeki herif değil orda bi sürü ayyaş var onlarada bu sözüm ama yönetim bi suçlu arıyosa olayın baş yönetimi bu resimdeki AHLAKSIZ heriftir.Kusura bakmayın yazı biraz sert oldu ama dayanamıyorum.Fenerbahçe forması giyen adamın arabasına bir atılmasına , Fenerbahçe forması giyen adama anlasın diye İngilizce küfür edilmesini tahamül edemiyorum ben !

1 yorum:

CaN_Hooijdonk dedi ki...

BUNLAR İNSAN DA DEĞİL , ŞEREFSİZ HERİFLER!!!!