10 Nisan 2008 Perşembe

Harikavari bir şey

http://www.yenibu.com/teknoloji/images/hero_1.jpg

Apple'ın yaptığı muhteşem bir makine
hem telefon hem i-pod olarak kullanabiliyosun
Net'e girebiliyosun full dokunmatik ekran
200 bin şarkı 300 kadar filmde saklayabiliyorsun içinde
haritalar falan var Antalyayı gözetleyebilirsin mesela
Ocak 2007'de çıkmış ama hala alıcısı çok

işte makine ile ilgili tam bilgi ;

Apple'ın, Ocak 2007'de düzenlenecek MacWorld teknoloji konferansında biri akıllı telefon, diğeri ince ve müzik çalarlı olmak üzere iki ayrı cep telefonu modelini tanıtması bekleniyor. Telefonlardan birinde kablosuz ağ bağlantısı bulunduğu belirtiliyor. Apple şirketi iPhone'u, telefon çağrılarını, faksları, elektronik postaları ve diğer dijital verileri alan ve gönderen kablosuz, taşınabilir bir cihaz olarak tanımlıyor.

Yeni geliştirilen cep telefonunda 200 bin şarkı veya 300'den fazla film saklanabilecek. Bu sayede cep telefonu, film izleme, şarkı dinleme, internette sörf özellikleri tek bir cihazda yer almış olacak. Apple'ın telefonların satışı için ABD'li servis sağlayıcı Cingular ile çalışacağı yolunda spekülasyonlar yapılırken, Alman telekom şirketi T-Mobile'ın da ortak olacağı belirtiliyor. Apple şirketi konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor.

Apple'ın, aynı zamanda bilgisayarlarla televizyonları birbirine bağlayacak iTV adlı internetten film indirme cihazını da çok yakında piyasaya sürmesi bekleniyor



Hiç yorum yok: